Kvalitetsplan

Du är här:

Kvalitetsplan, miljöplan och arbetsmiljöplan

Kvalitetsplan är ett krav vid totalentreprenad, utförandeentreprenad och underentreprenad som du ska kunna visa upp. Varför måste man ha en kvalitetsplan?

Jo, för att visa för beställare och kontrollansvarig hur ditt företag arbetar med och kontrollerar projektet. I kvalitetsplanen skall även era egenkontroller ingå och beskrivningar hur ni använder dem. Har man inga kvalitets-, miljö- eller arbetsmiljöplaner så godkänns man inte som entreprenör.

Spara tid med våra färdiga mallar

Att ta fram projektanpassade kvalitetsplaner kan vara tidskrävande, särskilt om man inte riktigt vet vad som ska ingå i dessa. En kvalitetsplan behöver inte vara omständlig om man gör det på rätt sätt och då kommer man även ha nytta av kvalitetsplanen i praktiken. Det är där vi kommer in i bilden.

Kontrollplan kan antingen komplettera eller ingå i kvalitetsplanen

För varje projekt skall även en kontrollplan ingå. I vissa fall så kompletterar man kvalitetsplanen och lägger in en kontrollplan. I andra fall så skapar man två separata dokument, en kvalitetsplan för sig och en kontrollplan för sig. Det viktiga är dock att dessa inte är motstridiga.

Komplett lösning för er kvalitetsplan

Det vi erbjuder är en komplett lösning för er oavsett om ni har kvalitetsplan idag eller inte. Vi har standardmallar som passar de flesta småföretag och som är enkla att fylla i. Den enkla mallen kan användas vid mindre projekt och byggnationer. Är man i behov av en lite större kvalitetsplan där flera entreprenörer är inblandade så erbjuder vi även en sådan.

För er som inte har kvalitetsplan idag!

Så har vi olika mallar som ni kan utgå ifrån när ni skapar er egen kvalitetsplan. Vi erbjuder oss även att titta på de kvalitetsplaner som ni skapar och ser till att de innehåller all nödvändig information som krävs.

Behöver ni fler projektdokument inom bygg och entreprenad så hör av er eller besök KvalitetsDokument.se. Behöver ni hjälp med arbetsmiljödokumentation så är det också något vi hjälper företag med.

Dessa mallar passar de flesta företag och kan redigeras i Word. Lägg in er information och redigera våra exempel så att det passar ert projekt. Behöver ni även en kontrollplan eller egenkontroll så finns även det att köpa på KvalitetsDokument.se.

Kvalitetsplan mall för lite större projekt
Enkel kvalitetsplan mall för små projekt
Kontrollplan mall för projekt inom bygg