Kunder

Här är ett urval av de många kunder som vi på KvalitetsGruppen hjälpt sedan vår start 1997. Vi åtar oss uppdrag i hela Sverige men med fokus på de södra delarna upptill Karlstad i väster och Stockholm i öster.

Sedan starten har vi fokuserat på att hjälpa små och medelstora företag med 1-50 anställda. Oftast är det VD eller en medarbetare som fått ansvaret att ro i land kvalitets- och miljöarbetet.

Kontakta oss

Förklaring

ISO 9001 = Kvalitet
ISO 14001 = Miljö
ISO 45001 = Arbetsmiljö
OHSAS 18001 = Arbetsmiljö

Utvalda kunder

null
Under drygt 65 år har Ehn & Land varit en av de ledande leverantörerna av verktyg och maskiner till nordisk verkstadsindustri i samarbete med de främsta tillverkarna i Europa kan vi erbjuda ett unikt, produktsortiment inom våra konceptområden.
null
Byggföretaget med de stora möjligheterna! Vi kan hjälpa dig med både stora och små byggprojekt. Vi bygger bostäder, kommersiella fastigheter, och har stor erfarenhet av renoveringar och om-och tillbyggnationer.
null
Vi är en rikstäckande grossist i gymnastik- och sportbranschen. Vi har det mesta i vår webshop för idrott och träning till ett av marknadens bästa priser.
null
Vi är experter på ombyggnationer, framför allt inomhus. Det kan handla om allt från fönsterbyten och specialsnickerier till hela totalentreprenader. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.
null
Vi på Aktiv IT brinner för att skapa smarta IT-lösningar och omtänksam IT-support som hjälper dig att bli effektivare i din verksamhet.
null
Fibre Wash AB kan erbjuda helhetslösningar för fordonstvättar både när det gäller projektering, uppbyggnad, driftsättning, utbildning och service för tvättanläggningar samt av miljövänlig återvinningsteknik för vatten och luft.
null
Retendo erbjuder användarvänliga system som effektiviserar din administration. Vår produktserie omfattar allt från tjänsteplanering för lärosäten till tidredovisning, fakturering och kompletta affärslösningar för projektorienterade företag.
null
Dynatrade Scandinavia AB är specialister inom rostskyddsemballage med nitritfri VCI-rostskydd och torrluftsteknik.
null
KAFAB Förpackning AB har över 30 års erfarenhet av förpackningslösningar både för industrin och konsumentmarknaden.

Besök KvalitetsDokument.se

Få tillgång till ledingssystem, checklistor, kvalitetsplan, miljöplan,
arbetsmiljöplan, byggpärm, programvara, policy m.m.