Kunder

Du är här:

Kunder

Här är ett urval av de många kunder som vi på KvalitetsGruppen hjälpt sedan vår start 1997. Vi åtar oss uppdrag i hela Sverige men med fokus på de södra delarna upptill Karlstad i väster och Stockholm i öster.

På vår kundkarta kan ni se var våra kunder finns.

Sedan starten har vi fokuserat på att hjälpa små och medelstora företag med 1-50 anställda. Oftast är det VD eller en medarbetare som fått ansvaret att ro i land kvalitets- och miljöarbetet.

Kontakta oss

Förklaring

ISO 9001 = Kvalitet
ISO 14001 = Miljö
ISO 45001 = Arbetsmiljö
SOSFS 2011:9 = Kvalitet inom socialtjänst & omvårdnad
ISO 27001 = Informationssäkerhet
ISO 17025 = Ackreditering av provnings- och kalibreringslaboratorier

Utvalda kunder

null

ISO 9001 & ISO 14001

Under drygt 65 år har Ehn & Land varit en av de ledande leverantörerna av verktyg och maskiner till nordisk verkstadsindustri i samarbete med de främsta tillverkarna i Europa kan vi erbjuda ett unikt, produktsortiment inom våra konceptområden.Läs mer »
null

ISO 9001, 14001 & 45001

Byggföretaget med de stora möjligheterna! Vi kan hjälpa dig med både stora och små byggprojekt. Vi bygger bostäder, kommersiella fastigheter, och har stor erfarenhet av renoveringar och om-och tillbyggnationer.Läs mer »
null

ISO 9001 & 14001

Vi är en rikstäckande grossist i gymnastik- och sportbranschen. Vi har det mesta i vår webshop för idrott och träning till ett av marknadens bästa priser.Läs mer »
null

ISO 9001, 14001 & 45001

Vi på Aktiv IT brinner för att skapa smarta IT-lösningar och omtänksam IT-support som hjälper dig att bli effektivare i din verksamhet.Läs mer »
null

ISO 9001 & 14001

Fibre Wash AB kan erbjuda helhetslösningar för fordonstvättar både när det gäller projektering, uppbyggnad, driftsättning, utbildning och service för tvättanläggningar samt av miljövänlig återvinningsteknik för vatten och luft.Läs mer »
null

ISO 9001, 14001 & 45001

Retendo erbjuder användarvänliga system som effektiviserar din administration. Vår produktserie omfattar allt från tjänsteplanering för lärosäten till tidredovisning, fakturering och kompletta affärslösningar för projektorienterade företag.Läs mer »
null

ISO 9001 & 14001

Dynatrade Scandinavia AB är specialister inom rostskyddsemballage med nitritfri VCI-rostskydd och torrluftsteknik.Läs mer »
null

ISO 9001 & 14001

KAFAB Förpackning AB har över 30 års erfarenhet av förpackningslösningar både för industrin och konsumentmarknaden.Läs mer »
null

ISO 9001 & ISO 14001

Esvama är en oberoende, lokalt förankrad distributör av polymerer. Våra kunder ska uppleva oss som snabba, smidiga och lättillgängliga – samtidigt som vi ger dem tillgång till ett stort nätverk av europeiska och globala leverantörer.Läs mer »
null

ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001

Hofpartner AB utvecklar, tillverkar och marknadsför expanderande rullaxlar, chuckar och smarta lyfthjälpmedel. Våra rullaxlar och chuckar används för att bära rullar vid av- och upprullning av olika material som exempelvis papper eller plast. Med hjälp av innovativ teknik har vi skapat lyfthjälpmedel som sparar både tid, pengar och personalens ryggar.Läs mer »
null

SOSFS 2011:9

Viola Assistans AB är ett rikstäckande företag som ger personlig assistans dygnet runt.
Vårt mål är att alla våra brukare ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt utan att funktionsnedsättningen blir till ett oöverstigligt hinder. Ledord för verksamheten är tillit, kontinuitet och trygghet.Läs mer »
null

ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001

Hic Construction i Växjö är ett modernt byggföretag som ser en kraft i att göra saker på ett nytt sätt – tillsammans. Vi är specialister på byggentreprenader och byggservice. Hic Construction bygger både hus och långsiktiga relationer.Läs mer »
null

ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001

Vi har nu varit verksamma i mer än 40 år och utfört åtskilliga installationer och serviceuppdrag. Vår satsning på kvalité och servicegrad har givit en mycket positiv utveckling under de gångna åren med ständigt återkommande nöjda kunder. Vi utvecklas ständigt och står väl förberedda för nya utmaningar i framtidenLäs mer »
null

ISO 9001 & ISO 14001

Glasomera säljer och monterar fönster, säkerhetsdörrar, balkonginglasningar med fokus på energieffektivitet, hållbarhet och funktionella lösningar. Vi vänder oss till alla sorters kunder och inget projekt är för litet eller för stort. Vårt breda kundsegment inkluderar bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsföretag, privata fastighetsägare, arkitekter och byggherrar.Läs mer »
null

ISO 9001 & ISO 14001

KFK Mekan är ett fristående företag i Vetlanda inom legobearbetning. Din samarbetspartner för arbete inom aluminium och stål, t.ex. kapning, stansning och montering, med eller utan materialansvar.

Produktionen utförs i CNC-styrda maskiner med hög flexibilitet. Vi kan också förbättra befintliga produkter med en effektivare produktion.Läs mer »

null

ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001

Vi arbetar enkom med markentreprenader och har genom åren byggt upp en hög grad av kompetens gällande mark. Vi åtar oss egna markentreprenader till fast pris men jobbar också ofta på löpande räkning beroende på omständigheterna i de specifika projekten. Vi har även en rad uppdrag där vi hyr ut anläggare och maskiner (med eller utan förare) till våra företagskunder.Läs mer »
null

ISO 9001 & ISO 14001

Företaget grundades 1999 i Ekenässjön och finns i fräscha lokaler på Hammargatan 5 i Vetlanda (ca 4500 kvm). På vår bearbetningssida utför vi laserskärning, bockning, svetsning, punktsvetsning, CNC-bearbetning, aluminiumkapning, kantbockning och manuellpressning. Tillsammans med branschkollegor i trakten ombesörjer vi även elförzinkning, Ed-lackering och pulverlackering till låga logistikkostnader.Läs mer »
null

ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001

Johan Lundberg AB är specialistkonsulter inom schaktfri ledningsförläggning och renovering. Med bred kompetens och en beprövad process är vi med i projektets alla steg, från projektering till genomförande och utvärdering.Läs mer »
null

ISO 9001

Svenska Aerogel tillverkar och säljer Quartzene® – ett nanoporöst och flexibelt material som kan tillföra avgörande och mer hållbara egenskaper i olika slutprodukter. Exempelvis gör Quartzene® slutprodukter effektivare genom att reducera behovet av andra material, minska vikten, ersätta plast och spara energi. Quartzene® kan vara till stor nytta i bl.a. bygg- och fastighetsbranschen, processindustrin, transportbranschen samt massa- och pappersindustrin.Läs mer »
null

ISO 9001 & ISO 14001

NOA är en legotillverkande mekanisk verkstad som arbetar med skärande bearbetning med specialkompetens inom kvalificerad svarvning, fräsning, 3D-fräsning och simultan 5-axlig fräsning, med hög precision och ytfinhet. Vi monterar taktade flöden av komplexa maskiner eller styrda volymmontage, men även stora och små prototypmontage där vi ombesörjer hela projekt oavsett produkternas komplexitet.Läs mer »
null

ISO 9001 & ISO 27001

Sandéns Security Printing AB är en av Skandinaviens största tillverkare av lotterier, bingobrickor, skraplotter och telefonkort.
Vi är specialiserade inom säkerhetstryck, variabeldata och datahantering och är certifierade inom Kvalitet, ISO 9001 och Informationssäkerhet ISO 27001.
Till våra kunder hör bland annat Miljonlotteriet, Folkspel och Cancerfonden och vi levererar föreningsprodukter till många föreningar och företag i Sverige och i övriga Europa.Läs mer »
null

ISO 9001 & ISO 14001

Välkomna till PR Development. Vi är engineering kontoret som erbjuder tjänster inom plåtformning, processberedning, verktygskonstruktion, pressimulering och produktutveckling, Catia V5 och Autoform.Läs mer »
null

ISO 9001 & ISO 14001

På Jovi har vi lång erfarenhet av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i hela Västra Götaland och Halland.Läs mer »
null

ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001

Styrd borrning i Karlstad erbjuder olika metoder för horisontell styrd borrning. Metoderna varierar beroende på markförhållande och omgivning. Vi har möjlighet att borra i allt från lera och sand till fast berg. Beroende på omgivning och material används olika metoder. Gemensamt för alla är att ett pilothål först borras upp. Detta ryms sedan upp i ett eller flera steg till önskad slutdimension.Läs mer »
null

ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001

Taxi Sydväst är ett transportbolag som erbjuder omsorgsresor runt om i hela Skåne. Organisationen bygger på tre noga valda värdeord, trygghet, professionalitet och punktlighet.
null

ISO 17025 & STAFS 2020:1

Vi som driver företaget är Jenny Nilsson, som har över 30 års erfarenhet av trikin och livsmedelsanalyser, samt Peter Silvåker och vår målsättning är att kunna ge våra kunder en personlig service. Vi utför ackrediterade trikinanalyser på vildsvin, häst, björn, tamsvin m.m. Dessa analyser utförs av Swedac ackrediterat organ 2053 enligt SS-ELäs mer »
null

SOSFS 2011:9

Kyrkans familjerådgivning är en plats där ni får samtala med en familjerådgivare om det som känns svårt i en relation. Samtalen syftar till att öka förståelse och finna vägar till förändring. Vi arbetar med par, familjer och enskilda. För unga vuxna 18-26 år finns möjlighet att komma på individuella samtal till låg kostnad.Läs mer »
null

ISO 9001 & ISO 14001

Vi ökar våra kunders lönsamhet genom att erbjuda alla typer av byggutrustning på ett bättre sätt. Det ger kostnadskontroll och stora besparingar.

De produktområden vi fokuserar är utvalda för att vi ser att vi kan göra extra stor skillnad här.
* Produkterna lämpar sig bra för våra övergripande idéer.
* Tack vare erfarenhet och kontaktnät kan vi dessutom ofta leverera mer värde för pengarna rent konkret.

Kontakta oss och låt oss guida dig till de bästa valen för ditt företags projekt. Resultatet kommer att överraska dig.Read More »

null

ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001

CDE är ett konsult- och ingenjörsföretag som erbjuder tjänster inom idrifttagning, provning, konstruktion och projektledning för projekt inom generering, transmission och distribution av elkraft.Läs mer »
null

SOSFS 2011:9

Vi är sedan i juni 2022 en Silvia certifierad hemtjänst och vi har funnits sedan 2018, vår verksamhet har vi i Hässelby/Vällingby stadsdel.
Vi arbetar hemma hos enskilda medborgare i ordinärt boende utefter biståndsbeslut.
Vi har sedan starten av verksamheten använt oss av Quality work som kvalitetssystem och det är ett system som passar oss och vår verksamhet väldigt bra.Läs mer »