ISO 14001

Vad är ISO 14001?

Ett miljöledningssystem enligt ISO 14001, är ett verktyg för företag som vill bedriva ett effektivt och strukturerat miljöarbete. Vi hjälper små och medelstora företag med deras miljöarbete så att man kan uppfylla krav från kunder och vid offentliga upphandlingar.

Fördelar med ISO 14001

Ledningen engagerar sig i miljöfrågor, vilket leder till ökad motivation och tydliga, nåbara mål. Detta bidrar till kostnadseffektivitet och fungerar som ett bra marknadsföringssyfte. Dessutom är det ofta ett krav vid upphandlingar.

ISO 14001 krav

Företaget genomför regelbundna miljöutredningar, uppdaterar lagar och säkerhetsdatablad, och håller en aktuell kemikalielista. Årligen sätter de miljömål, utvärderar leverantörer, genomför ledningens genomgång och internrevision, samt har en uppdaterad miljöpolicy

Få hjälp med ISO 14001

Vi hjälper småföretag att införa ISO 14001 med beprövade metoder. Våra tjänster är anpassade efter era behov och budget. Vi erbjuder flexibla och prisvärda lösningar.

Vi hjälper företag med följande:

Alltid fasta priser
Hos oss får du alltid ett fast pris på ditt projekt, så du behöver inte bekymra dig för dolda avgifter. Vi arbetar inte med löpande fakturering, vilket innebär att det pris vi uppger i början är det enda du kommer att betala.
Artikel:
ISO 14001
Datum:
2021-09-18

Dela: